KTK Music Academy

Direct aanmelden

KTK Music Academy


Als je KTK zegt, dan denk je aan show, dynamiek, effect en impact. Onze muzikanten houden ervan om samen muziek te maken en het publiek te laten genieten. Om dit te bereiken hebben de muzikanten een boeiende opleiding doorlopen bij de KTK Music Academy. Een ambitieuze, leuke opleiding die ervoor gaat om talent maximaal te benutten en te ontwikkelen. Een opleiding waar jongeren samen optrekken en een fantastische tijd met elkaar hebben. Een opleiding waar je de rest van je leven iets aan hebt. Hier worden vriendschappen geboren, vaardigheden ontwikkeld en herinneringen gemaakt. De KTK Music Academy bestaat uit twee fasen waarbij de instroom begint op minimaal 7-jarige leeftijd.

Onderdeel:     KTK Music Kidz                                              Onderdeel:     KTK Music Kidz
Groep:              Vanaf groep 3 – 4 basisschool                Groep:              Vanaf groep 8 basisschool
Leeftijd:          Vanaf 7 jaar                                                      Leeftijd:          tot 16 jaar

Voor meer informatie kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via WhatsApp.


Samenwerking met Quintus


Tijdens deze twee fasen hebben we een samenwerking met Quintus, centrum voor kunst & kunsteducatie. Al onze muzikanten volgen tijdens fase 1 en 2 les bij Quintus. Voor leerlingen uit de Gemeente Kampen die zich aanmelden via de KTK Music Academy hanteert Quintus kortingsregelingen*.

Op dit moment gelden de volgende kortingen voor leden tot 18 jaar: het eerste en tweede jaar 50%; het derde en vierde jaar 40%; het vijfde tot tiende jaar 30% op de lesgelden. Naast aanschaf van lesmateriaal (+- €10,- per jaar) en eigen schoenen is deelname bij de KTK Music Academy in fase 1 het eerste jaar gratis en daarna €7,50 contributie per maand. In fase twee is dit €15,00 per maand.


Voordelen aanmelden bij KTK Music Academy


✔   Altijd les van de besten

✔   Een goed plan met individuele begeleiding

   Aantoonbaar goed voor de ontwikkeling

   Gratis 1e jaar

✔   Samenwerking met Quintus

✔   Onderdeel van een gerenommeerde band

   Onvergetelijke ervaringen

✔   Muziek maakt gelukkig


Beginnen bij de KTK Music Kidz


Aanmelden kan het hele jaar door en in overleg met de ouders/verzorgers wordt gekeken naar een goed startmoment. Het eerste deel van de opleiding duurt 3 maanden. Tijdens deze 1e periode worden de leden ondergedompeld in de wereld van muziek maken.

Muziek ervaren, muzikanten bezig zien, welke instrumenten zijn er, waarom maak je muziek, aanmelden bij Quintus etc. etc… Het hoogtepunt van deze periode is het krijgen van je eigen instrument. Je nieuwe vriend waar je uren mee gaat doorbrengen.

Na 12 weken is het zover! Je krijgt je eigen plek in de KTK Music Kidz band. Eén van de jongste band van Nederland. We gaan nu echt samen muziek maken en op je eigen niveau doe je mee. Begeleid door professionals laten we je ervaren hoe muziek maken je positief in beslag kan nemen. Dit in combinatie met het omgaan met elkaar maakt deze beginperiode tot een onvergetelijke tijd. De betrokkenheid van ouders/verzorgers en opa’s en oma’s zijn motiverend voor iedereen. Daarom zoeken we elkaar op tijdens optredens en repetities. Hier wordt de basis gelegd, hier start het begin van een mooi reis.

De KTK Music Academy. Music for life.


Direct aanmelden