De vereniging Kamper Trompetter Korps bestaat uit drie onderdelen die elk op hun eigen wijze een uniek entertainment aanbieden. Wij staan in het bijzonder bekend om onze vernieuwing maar nog beter van ons spectaculair entertainment & energiek totaaltheater. Op deze pagina kunt u een boeking plaatsen maar ook informatie downloaden ter promotie van uw evenement. Verder zijn wij breed inzetbaar en gaan graag een uitdaging aan! Op zoek naar een overtuigende meerwaarde voor uw evenement of een spectaculaire opening?

Met onze professionals en talentvolle leden denken wij graag mee over uw verzoek of een van onze andere mogelijkheden. Naast parades, show en openingen verzorgen wij ook clinics, drum & percussion acts en ondersteunen wij maatwerk. Wie aan het Kamper Trompetter Korps denkt weet dat wij kunstenaars zijn in het publiek vermaken en het brengen van een beleving. Zowel voor een samenwerking in het theater als echte live muziek onder een dansact.  Download de onderstaande informatie of laat ons uw boeking plaatsen.

Kamper Trompetter Korps

Wat zou je doen als je hoort dat je tijd hier op aarde beperkt is? Momenten van eenzaamheid, liefde voor je dierbaren, vechtlust, de schok van het slechte nieuws en ‘vier het leven’ hoor je terug in de intense showproductie ‘CARPE DIEM’. Met deze vernieuwende productie blijft het KTK dicht bij haar kernwaarden. Het delen van een emoties en het creëren van een gezamelijke herrinering is wat ons verbind. Ga met ons mee op een muzikale uitdaging vol emoties en belevingen.

CARPE DIEM raakt je diep in je hart en laat tegelijkertijd zien en horen hoe mooi het leven kan zijn. Haal er uit wat erin zit, volg je hart! CARPE DIEM.      BOEK NU

Jong Kamper Trompetter Korps

Het Jong KTK presenteert de flitsende show “CITY OF STARS”. De jonge muzikanten nemen het publiek mee naar de grootste steden van de wereld. Daar bruist het, daar gebeurt het, daar zijn de sterren. Artiesten die stadions vol krijgen, miljoenen views op Youtube hebben en honderdduizenden fans in beroering brengen. In de “CITY OF STARS” gebeurd het! Loreen, One Direction, Alicia Keys, Christina Aquilera zijn de artiesten die je vindt in “THE CITY OF STARS”; Dé nieuwste show van het Jong Kamper Trompetter Korps.

Beleef de succesvolle show “CITY OF STARS”! Tweemaal gewaardeerd met de hoogste score in de jeugdklasse en Nederlands Kampioen.                BOEK NU

KTK Music Kidz

Het is leren en spelen tegelijk!! De KTK Music Kidz treden regelmatig op en het publiek weet de inzet van deze jonge kinderen bijzonder te waarderen. De energie en motivatie spatten er van jongs af aan al vanaf en met een vlot, populair repertoire sluit de opleiding volledig aan bij de belevingswereld van de kinderen zelf én bij het publiek!

Waar zij optreden is iedereen onder de indruk van deze jong muzikanten. Talent verdient een podium dus mogen wij uw boeking plaatsen?               BOEK NU

Uw boeking plaatsen of meer informatie

 

Contact ons