GELUID

Het mooiste dat de natuur ons heeft gegeven. Natuurlijk zijn er ook mindere geluiden maar bedenk wat het zou zijn als je op een dag niks kunt horen. Geluid is altijd en overal om ons heen en bovendien is stilte het mooiste bijgeluid dat bestaat. Geniet van geluid, luister naar geluid en bouw vervolgens je herinneringen met geluid.

MUZIEK

De meest universele taal die iedereen begrijpt. Er zijn zoveel varianten, stromingen en voorkeuren maar de wereld vindt elkaar in muziek. Wie muziek kan lezen heeft geen woorden nodig om een ander te begrijpen. Muziek maken doe je samen en dat betekend luisteren naar elkaar maar ook emoties delen.

 
CD / LP

Een uniek document


De unieke sound van het Kamper Trompetter Korps is ongeëvenaard. Van veraf is het korps te herkenen.

Het Kamper Trompetter Korps en het Jong Kamper Trompetter Korps hebben al met al vier officiële geluidsdragers uitgebracht. Vanaf het begin in de jaren zeventig op LP tot en met de laatste CD; Blue Energy. Er is dan ook altijd veel vraag geweest naar de unieke sound van onze korpsen. Door de loop van de jaren zijn er daardoor duizenden albums verkocht op evenementen en in winkels. Onder andere in het buitenland zijn er op dezelfde wijze meer dan genoeg verspreid.

 

WEGENS SUCCES UITVERKOCHT

De oudere opnames van onze vereniging zijn helaas allemaal uitverkocht. Hier en daar zijn ze desondanks nog als collectors item te vinden. Kortom, speciaal voor ons archief zijn er digitale opnames gemaakt. Vandaar dat we de muziek van weleer nog eens terug kunnen luisteren. Wie verder naar beneden scrollt zal ontdekken dat wij deze opnames onder andere beschikbaar hebben gesteld op deze pagina.

 

ZORG DAT JE HEM OOK HEBT.

Intussen heeft onze vereniging de CD “Blue Energy” opgenomen. Een titel die niet zomaar is gekozen maar bewust verwijst naar de energieke optredens die het KTK verzorgt. Anderzijds is “Blue Energy” de showproductie die het KTK veel successen heeft gebracht. Welliswaar staat niet alleen deze show erop maar ook bekend straatrepertoire. Onderstaand zijn korte fragmenten te beluisteren van nummers die op deze CD staan. De CD bestellen kan in onze shop! Veel luisterplezier.