Een bijzonder verhaal.

Laat je meenemen inside de wereld van het Kamper Trompetter Korps.

Wie het Kamper Trompetter Korps niet echt inside volgt zal meestal de ceremoniële kant van het korps zien. Opgetuigd met hun helmen en statige uniformen marcheren zij door de straten en pleinen van dorpen, steden en metropools. Regelmatig geven zij invulling aan verzoeken van organisaties en evenementen die het korps graag uitnodigen. Het KTK reist dan ook door geheel Europa evenals daarbuiten.

Muziek maken bij het KTK is dan ook meer dan alleen muzikant zijn, het is een belevenis. Wie het KTK ziet optreden is onder de indruk van wat men ziet en hoort. De eigenzinnige uitstraling en de energieke shows maken duidelijk waarom het korps zo geliefd is. Achter het uiterlijk vertoon en succes is nog een ander Inside verhaal te vertellen. Inside vertelt het verhaal achter het Kamper Trompetter Korps. Het geeft een kijkje achter de coulissen van optredens, wedstrijden en activiteiten. Bovendien nemen we je mee naar de verhalen van leden, vrijwilligers en instructie die zich elke keer weer tomeloos inzetten.

 

ONDERDEEL ZIJN VAN HET KTK

Betekend verder durven gaan dan alleen lid zijn van deze mooie vereniging. Wij delen gezamenlijke waarden en bouwen aan herinneringen. Succes drijft ons om elkaar uit te dagen en samen grenzen op te zoeken. Doelstellingen haal je niet vanzelf, vandaar dat wij volledige inzet, dicipline en doorzettingsvermogen vragen. Wie de korte films van ‘Inside’ volgt zal zien dat het lid zijn van deze showband een unieke ervaring is.