JEUGDIG / TALENT

Jong Kamper Trompetter Korps


Speels enthousiasme met een statement.
Jong KTK weet op elk evenement  te imponeren

Het Jong KTK is populair en dat is te merken! Vele jongeren van 16 jaar en jonger weten het Jong KTK te vinden waardoor onze jeugdafdeling de laatste jaren tot de grootste van Nederland behoort. Voor een groot gedeelte vindt de instroom plaats vanuit de KTK Music Kidz waar de grondbeginselen worden aangeleerd. Daarnaast vinden jonge muzikanten middels zij-instroom hun weg naar het Jong KTK. Voor deze beloften en onze toekomst wordt er hoog ingezet op kwaliteit. We vinden het belangrijk dat er ook écht iets geleerd wordt. Een professioneel instructieteam staat klaar om de jongeren een fantastische hobby te geven.

Muziek maken mag vooral ook leuk zijn. Daarom organiseren we naast de reguliere repetities ook andere activiteiten (disco, film, sinterklaas, kamp etc.). Lid zijn van het Jong KTK maakt muziek maken tot een mooie jeugdherinnering en geeft een goede basis voor een verdere muzikale toekomst. Je maakt vrienden voor het leven en verzorgt optredens op de mooiste plekken van Nederland en buitenland. Jong KTK is een ervaring! Kom erbij, word lid!

Voor vragen neem gerust contact op met onze jeugd coördinator Petra Pennekamp: Stuur een mail naar jongktk@kampertrompetterkorps.nl voor meer informatie. 

Talent dat boven zichzelf weet uit te stijgen. Jong KTK bewijst het elke keer, ze behoren tot de beste jeugdbands van Nederland

Stel je eens voor dat je zou leven in de tijd van de holbewoners. Een tijd waarin je meedogenloos bent als een Romeinse gladiator of een huiveringwekkende en angstaanjagende piraat. Je zou voorop kunnen gaan in de Franse revolutie en de barre tijden van oorlogen hebben meegemaakt.

Vandaag krijg je die kans: stap in onze tijdmachine en laat het Jong Kamper Trompetter Korps je meenemen in hun nieuwe show ‘Time Traveller’. 

Wilt u meer informatie over één van onze showbands of direct een offerte aanvragen? Mail dan naar management@kampertrompetterkorps.nl