AMBITIE / UITDAGING

KTK Music Kidz


De energie en motivatie spatten ervan af!
Muziek maak je met passie en plezier
bij de KTK Music Kidz

Wij noemen het met trots ons eigen ‘mini KTK’! Kinderen van 6 t/m 11 jaar oud vormen zelf een bruisende jeugdband! Compleet met eigen uniform, een eigen slagwerkgroep en muzikanten op verschillende blaasinstrumenten. Samen vormen zij ons derde orkest en maken een volwaardig onderdeel uit van onze vereniging Kamper Trompetter Korps. Maak kennis met het jongste orkest van Nederland!

Het is leren en spelen tegelijk!!

De KTK Music Kidz treden regelmatig op en het publiek weet de inzet van deze jonge kinderen bijzonder te waarderen. De energie en motivatie spatten er van jongs af aan al vanaf. Met een vlot, populair repertoire sluit de opleiding volledig aan bij de belevingswereld van de kinderen. Kinderen beginnen meestal zonder ervaring bij onze jeugdband en leren vanaf de basis muziek maken. Eenmaal in het korps verzorgen zij een volwaardig optreden die aansluit bij hunzelf én bij het publiek!

 

AANMELDFORMULIER

Meedoen bij jeugd showband de KTK Music Kidz is het eerste jaar gratis. Dit kan door de financiële ondersteuning van onze partners. Al jaren investeren zij in de toekomst: onze KTK Music Kidz en daar zijn we trots op. Ten tweede hanteren wij een gratis opleiding omdat wij als vereniging vinden dat net zoals sport, muziek maken voor iedereen toegankelijk moet zijn. Onderzoeken tonen keer op keer aan: ‘muziek maken is goed is voor de ontwikkeling van kinderen’. Een bevestiging voor onze inzet! Wij voelen ons betrokken bij onze talenten en blijven continu investeren in onze jeugd. Onder begeleiding van professionele docenten werken wij aan de ontwikkeling van onze muzikanten. Klaar voor een toekomst met muziek? Kom bij de KTK Music Kidz!