Algehele informatie over het KAMPER TROMPETTER KORPS
No, seriously. Slider Revolution is revolutionizing the way you can present your websites most vital information.
Build striking and highly usable presentations in no time.

COOL. LET'S GO!
WHO DOESN'T LOVE CATS?

KTK


Een muzikaal optreden vol verrassingen.
KTK geeft aan totaaltheater een extra beleving

Muzikant zijn bij het Kamper Trompetter Korps (KTK) betekent dat je onderdeel uitmaakt van een gemotiveerde, hechte groep leden. Bovendien bouwen wij aan herinneringen en delen emoties met elkaar. Samen vormen wij de vereniging en gezamenlijk werken we aan onze toekomst. Motivatie, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke kernwaarden binnen onze vereniging. Samen met bestuur, vrijwilligers, leden, partners en instructie bouwen wij iedere dag aan onze prachtige club. Kortom, herken jij je in onze gedeelde waarden, dan ben je bij het KTK van harte welkom. Regelmatig melden zich nieuwe leden die de uitdaging willen aangaan. Durf jij de het ook aan? Onder andere voor vragen of aanvullende informatie staan wij je graag te woord. Indien er twijfels zijn denken wij graag met je mee.

De hoge intensiteit in uitvoering en de muzikale impact-momenten zijn kenmerkend voor onze optredens. Gouden onderscheidingen op het Wereld Muziek Concours en diverse Europese en Nationale titels bevestigen de unieke status van deze showband. Daarnaast weet deze top showband uit Nederland altijd veel indruk op organisaties en het publiek achter te laten. Een pakkend repertoire in combinatie met een stoere, eigentijdse uitstraling geven een extra dimensie aan de bijzondere optredens van het KTK. Onder andere show, concert, parades evenals een intrada zijn mogelijkheden waarvoor onze korpsen zijn te boeken.

MELD JE AAN

Heeft u nog vragen over boekingen of wilt meer informatie? Vergeet dan vooral niet ons contactformulier in te vullen.

Een indrukwekkend verhaal dat je meeneemt in een emotionele rollercoaster. KTK brengt een complete beleving.

Grenzen beperken zich niet alleen tot landen of je eigen tuin. Dit komt omdat grenzen bepalen wie je bent en hoe jij je voelt. We weten dat grenzen er zijn en dat geeft veiligheid en een gevoel van geborgenheid. Tot hier en niet verder! Of je gaat juist over je grenzen heen om jezelf te verbazen met grensverleggende prestaties. In de intense showproductie ‘Boundaries’ leven we binnen onze eigen fysieke en mentale grenzen, maar ervaren we ook hoe het is om je fantasie te gebruiken en je in te beelden hoe mooi de wereld is aan de andere kant van de grens.

Fantaseer met ons over een grenzeloze wereld vol spanning en sensatie tijdens onze show ‘Boundaries’.

Wilt u meer informatie over één van onze showbands of direct een offerte aanvragen? Stuur dan een e-mail naar onze manager Marcel Groeneveld management@kampertrompetterkorps.nl .

WIJ ZIJN HET KAMPER TROMPETTER KORPS!