Kamper Trompetter Korps


Een muzikaal optreden vol verrassingen.
KTK geeft aan totaaltheater een extra beleving

Muzikant zijn bij het Kamper Trompetter Korps (KTK) betekent dat je onderdeel uitmaakt van een gemotiveerde, hechte groep leden. Bovendien bouwen wij aan herinneringen en delen emoties met elkaar. Samen vormen wij de vereniging en gezamenlijk werken we aan onze toekomst. Motivatie, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke kernwaarden binnen onze vereniging. Samen met bestuur, vrijwilligers, leden, partners en instructie bouwen wij iedere dag aan onze prachtige club. Kortom, herken jij je in onze gedeelde waarden, dan ben je bij het KTK van harte welkom. Regelmatig melden zich nieuwe leden die de uitdaging willen aangaan. Durf jij de het ook aan? Onder andere voor vragen of aanvullende informatie staan wij je graag te woord. Indien er twijfels zijn denken wij graag met je mee.

De hoge intensiteit in uitvoering en de muzikale impact-momenten zijn kenmerkend voor onze optredens. Gouden onderscheidingen op het Wereld Muziek Concours en diverse Europese en Nationale titels bevestigen de unieke status van deze showband. Daarnaast weet deze top showband uit Nederland altijd veel indruk op organisaties en het publiek achter te laten. Een pakkend repertoire in combinatie met een stoere, eigentijdse uitstraling geven een extra dimensie aan de bijzondere optredens van het KTK. Onder andere show, concert, parades evenals een intrada zijn mogelijkheden waarvoor onze korpsen zijn te boeken.

MELD JE AAN

Heeft u nog vragen over boekingen of wilt meer informatie? Vergeet dan vooral niet ons contactformulier in te vullen.

Showprogramma 2022 / 2023: Lift Up

Vanaf komend seizoen presenteert het Kamper Trompetter Korps haar nieuwe show ‘Lift Up’. De nieuwe productie kenmerkt zich door energie, groove en techniek. Het KTK brengt met ‘Move to the beat’ een onderscheidende productie met als basis lichte, goed in het gehoor liggende en uitdagende muziek. Uniek is de toevoeging van een band bestaande uit drums, toetsen en basgitaar.

Wilt u meer informatie over het Kamper Trompetter Korps of direct een offerte aanvragen? Stuur dan een e-mail naar management@kampertrompetterkorps.nl.

Instructieteam van het Kamper Trompetter Korps


De flitsende optredens worden bedacht door het geweldige instructieteam. Hieronder vind je de teamleden die verantwoordelijk zijn voor de muzikaliteit en visuele aspecten binnen het Kamper Trompetter Korps.


Richard van Eden
Dirigent

Richard Kuipers
Showinstructeur percussie

Rik Dokter
Percussie, Mars- en Showinstructeur

Gerben Post
Management staff, Design & Choreografie

Bouke Schaap
Percussie & (Sound) design

Erik Albers
Percussie & Arrangeur