Overtuigend / Indrukwekkend

Kamper Trompetter Korps


Een muzikaal optreden vol verrassingen.
KTK geeft aan totaaltheater
een extra beleving

Muzikant zijn bij het Kamper Trompetter Korps (KTK) betekent dat je onderdeel uitmaakt van een gemotiveerde, hechte groep leden. Bovendien bouwen wij aan herinneringen en delen emoties met elkaar. Samen vormen wij de vereniging en gezamenlijk werken we aan onze toekomst. Motivatie, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke kernwaarden binnen onze vereniging. Samen met bestuur, vrijwilligers, leden, partners en instructie bouwen wij iedere dag aan onze prachtige club. Kortom, herken jij je in onze gedeelde waarden, dan ben je bij het KTK van harte welkom. Regelmatig melden zich nieuwe leden die de uitdaging willen aangaan. Durf jij de het ook aan? Onder andere voor vragen of aanvullende informatie staan wij je graag te woord. Indien er twijfels zijn denken wij graag met je mee.

De hoge intensiteit in uitvoering en de muzikale impact-momenten zijn kenmerkend voor onze optredens. Gouden onderscheidingen op het Wereld Muziek Concours en diverse Europese en Nationale titels bevestigen de unieke status van deze showband. Daarnaast weet deze top showband uit Nederland altijd veel indruk op organisaties en het publiek achter te laten. Een pakkend repertoire in combinatie met een stoere, eigentijdse uitstraling geven een extra dimensie aan de bijzondere optredens van het KTK. Onder andere show, concert, parades evenals een intrada zijn mogelijkheden waarvoor onze korpsen zijn te boeken.

MELD JE AAN

Heeft u nog vragen over boekingen of wilt meer informatie? Vergeet dan vooral niet ons contactformulier in te vullen.

Een indrukwekkend verhaal dat je meeneemt in een emotionele rollercoaster. KTK brengt een complete beleving. ”

Wat zou je doen als je hoort dat je tijd hier op aarde beperkt is? Momenten van eenzaamheid, liefde voor je dierbaren, vechtlust, de schok van het slechte nieuws en ‘vier het leven’ hoor je terug in de intense showproductie ‘Carpe Diem’. Met deze vernieuwende productie blijft het KTK dicht bij haar kernwaarden. Het delen van een emotie en het creëren van een gezamenlijke herinnering is wat ons verbind als vereniging. Ga met ons mee op een muzikale uitdaging vol emoties en belevingen. 

Carpe Diem raakt je diep in je hart en laat tegelijkertijd zien en horen hoe mooi het leven kan zijn. Haal er uit wat erin zit, volg je hart! Carpe Diem. 

Wilt u meer informatie over één van onze showbands of direct een offerte aanvragen? Stuur dan een e-mail naar management@kampertrompetterkorps.nl of neem contact op met Gerdo Wassink via 06-17972646

WIJ ZIJN HET KAMPER TROMPETTER KORPS!