Een belangrijke schakel

Wie vandaag de dag wil opvallen tussen het enorme aanbod van social media en websites zal zichzelf moeten uitdagen. Het wordt immers steeds belangrijker om je visueel te laten zien. In het bijzonder de beeldvorming en je presentatie moet daarom een bewuste afweging zijn. Onze mediapartners spelen hierin een cruciale rol! Binnen onze organisatie weten zij een beeld te geven aan ons succes. Kortom, samen met onze mediapartners zijn wij het Kamper Trompetter Korps

Fotografie & Video
90%
Vormgeving
80%
Media
70%
Webbeheer & onderhoud
65%


Onze mediapartners geven identiteit aan ons succes


Wie zich wil onderscheiden moet andersom denken
Succes is het resultaat van hard werken, loyaliteit en samenwerken 

Ontwerp Spaansenmedia | Huisstijl | marketing | Kampen | Kamper Trompetter Korps

MEDIAPARTNERS

Al meer dan 25 jaar is BrugMedia uw marketing- en communicatiespecialist. Onder de noemer ‘BrugMedia kijkt verder’ bereiken wij wekelijks meer dan 450.000 mensen met onze huis-aan-huisbladen en met online en social media-kanalen.

Brugmedia denkt als uw marketing- en communicatiespecialist graag met u mee. Wij kunnen dit bureau van harte aanbevelen!  


BRUGMEDIA


Constructieweg 41-1
8263 BC Kampen

T:   038-3331027
E:   info@brugmedia.nl 
W:  www.brugmedia.nl


Al vele jaren bestaat met korpsmuziek.nl Nederlands grootste (online) platform voor de showmuziek sector. Korpsmuziek.nl geeft muziekverenigingen een plek waar zij informatie over alle activiteiten binnen de vereniging kunnen delen met muziekliefhebbers. Het Kamper Trompetter Korps maakt al vele jaren gebruik van dit platform en dit heeft de vereniging enorm geholpen om de juiste exposure te geven.  


KORPSMUZIEK.NLE:   info@korpsmuziek.nl
W:  www.korpsmuziek.nl


Wil jij ook onze mediapartner worden?


Het Kamper Trompetter Korps kan jouw hulp misschien wel goed gebruiken dus neem contact op met de KTK Partners om de mogelijkheden te bespreken door hieronder je contactgegevens achter te laten.