Een belangrijke schakel

Wie vandaag de dag wil opvallen tussen het enorme aanbod van social media en websites zal zichzelf moeten uitdagen. Het wordt immers steeds belangrijker om je visueel te laten zien. In het bijzonder de beeldvorming en je presentatie moet daarom een bewuste afweging zijn. Onze mediapartners spelen hierin een cruciale rol! Binnen onze organisatie weten zij een beeld te geven aan ons succes. Kortom, samen met onze mediapartners zijn wij het Kamper Trompetter Korps

Fotografie & Video
90%
Vormgeving
80%
Media
70%
Webbeheer & onderhoud
65%


MEDIAPARTNERS

Spaansenmedia staat voor grafisch ontwerp, webdesign, communicatie en reclameadvies. Communiceer met uw doelgroep, altijd resultaatgericht. Van logo, huisstijl, folder tot dynamische website, van fleetmarking tot email-nieuwsbrief campagne. Alle media onder één dak, al uw uitingen consistent in stijl. Spaansenmedia: making your point.

De afgelopen jaren heeft Spaansenmedia zijn expertise ingezet voor onze vereniging en de consistentie van onze huisstijl bewaakt. Wij kunnen dit bureau van harte aanbevelen!  

 

SPAANSENMEDIA


De Opera 15
8265 TB Kampen

Tel: 038-3317276
Email: info@spaansenmedia.com 
Website: www.spaansenmedia.com


Fotografiecor.nl heeft zich ontwikkeld tot een allround fotograaf met als specialisme event en portretfotografie. Als huisfotograaf staat Fotografiecor.nl in het hart van onze media activiteiten en borgt hij de kwaliteit van onze uitingen. Naast fotograaf is hij ook de drijvende kracht achter het ontwikkelen van deze website en het beheer. 

Nagenoeg alle officiële fotografie van onze vereniging wordt verzorgt door deze fotograaf. Fotografie met oog voor identiteit en een onderscheidend karakter. Informeer ook eens voor de mogelijkheden bij deze betrokken fotograaf. 

 

FOTOGRAFIECOR.NL

Fonteinkruid 160
8265 LJ Kampen

 

Tel: 06-41375345
Email: info@fotografiecor.nl
Website: www.fotografiecor.nlOnze mediapartners geven identiteit aan ons succes


Wie zich wil onderscheiden moet andersom denken
Succes is het resultaat van hard werken, loyaliteit en samenwerken 

Ontwerp Spaansenmedia | Huisstijl | marketing | Kampen | Kamper Trompetter Korps