KTK PARTNER INVESTEERT IN SUCCES

De toekomst is gebaseerd op succes en dat vraagt om doorzettingsvermogen. Bij het Kamper Trompetter Korps investeren wij in onze toekomst en ontwikkelen wij talent. Als KTK partner ondersteund u de kernwaarden die wij meegeven in het opleiden van jeugd en bent u een belangrijke pijler onder onze organisatie. Wij geloven dat de waarden die wij meegeven bijdragen aan het succes van morgen. Door het uiterste uit onszelf te halen weten wij het maximale te realiseren.

Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat muziek maken intelligentie stimuleert. Verder individualiseert onze samenleving helaas steeds meer. Waarden als verdraagzaamheid en samenwerken worden bij ons nog steeds op waarde geschat. Discipline en verantwoordelijkheid maken primair onderdeel uit van onze kernwaarden. Als KTK partner investeert u in het het succes van een nieuwe generatie en een beter toekomst. Maatschappelijke betrokkenheid met visie!

Wij de verantwoordelijkheid, u de betrokkenheid

Partner van het KTK worden kan op verschillende manieren. Niet alleen financieel maar ook facilitair, ondersteunend en als mediapartners. Samen vormen zij onze KTK partners en met elkaar zijn wij het Kamper Trompetter Korps.

Word ook partner van onze vereniging die al generaties lang laat zien dat ze onderscheidend, vooruitstrevend en vernieuwend durft te zijn. Niet allen zijn wij officiële ambassadeurs van de stad Kampen maar ook favoriet bij evenementen over de gehele wereld. Een muziekvereniging met visie en de grootste jeugdopleiding van Nederland.

Wij zijn het Kamper Trompetter Korps!

 • ''Wij vinden het belangrijk dat Kampen bekend staat als een bruisende stad waar mensen fijn kunnen wonen, werken en leven. Het Kamper Trompetter Korps zet Kampen Nationaal- en Internationaal zeer positief op de kaart en daar zijn wij trots op. Hier dragen wij dan ook graag een steentje aan bij''
  Jelle Weever
  Jelle Weever, Weever Groep B.V.
 • ''Kampen staat bekend als een culturele stad. Zowel Quintus als het Kamper Trompetter Korps spelen daarin een belangrijke rol. Quintus zorgt voor goed opgeleide muzikanten en het KTK voor uitstraling op topniveau. Wij zijn er dan ook trots op dat wij ons strategisch Partner van het Kamper Trompetter Korps mogen noemen.''
  Hetty Saris
  Hetty Saris, Quintus
 • "Sinds 2010 als mediapartner betrokken bij alle media uitingen van het Kamper Trompetter Korps, waaronder de nieuwe huisstijl. Prachtig werk mogen maken wat de enorme dynamiek en passie binnen de club uitstraalt."
  Arno Spaansen
  Arno Spaansen, Spaansenmedia
 • "Een geweldige club mensen, gemotiveerd en vastberaden. Inspirerend om mee samen te werken en motiverend om vast te leggen. Als huisfotograaf een groot plezier om mee te werken"
  Cor van der Waal
  Cor van der Waal, Fotografiecor.nl

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE PARTNERS

Mogen wij u ook uitnodigen om ons te steunen en maatschappelijk betrokken te zijn.

Nodig mij uit