Betrokken ondernemers en organisaties ONZE TROTSE PARTNERS
No, seriously. Slider Revolution is revolutionizing the way you can present your websites most vital information.
Build striking and highly usable presentations in no time.

COOL. LET'S GO!
WHO DOESN'T LOVE CATS?

KTK PARTNER INVESTEERT IN SUCCES

De toekomst is gebaseerd op succes en dat vraagt om doorzettingsvermogen. Bij het Kamper Trompetter Korps investeren wij in onze toekomst en ontwikkelen wij talent. Als KTK partner ondersteund u de kernwaarden die wij meegeven in het opleiden van jeugd en bent u een belangrijke pijler onder onze organisatie. Wij geloven dat de waarden die wij meegeven bijdragen aan het succes van morgen. Door het uiterste uit onszelf te halen weten wij het maximale te realiseren.

Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat muziek maken intelligentie stimuleert. Verder individualiseert onze samenleving helaas steeds meer. Waarden als verdraagzaamheid en samenwerken worden bij ons nog steeds op waarde geschat. Discipline en verantwoordelijkheid maken primair onderdeel uit van onze kernwaarden. Als KTK partner investeert u in het het succes van een nieuwe generatie en een beter toekomst. Maatschappelijke betrokkenheid met visie!

Wij gaan graag het gesprek aan met ondernemers om te kijken hoe wij elkaar kunnen versterken. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met onze coördinator Gerjan Prins door een mail te sturen naar: partners@kampertrompetterkorps.nl.

 • ''Kampen staat bekend als een culturele stad. Zowel Quintus als het Kamper Trompetter Korps spelen daarin een belangrijke rol. Quintus zorgt voor goed opgeleide muzikanten en het KTK voor uitstraling op topniveau. Wij zijn er dan ook trots op dat wij ons strategisch Partner van het Kamper Trompetter Korps mogen noemen.''
  Hetty Saris, Quintus
 • ''BrugMedia brengt nieuws uit alle haarvaten van de samenleving, verenigingsnieuws is daar een belangrijk onderdeel van. Verenigingen zoals een KTK zijn erg belangrijk voor de samenleving, zij zorgen voor de verbinding en laten vaak een ander geluid horen. Waar woorden soms tekort schieten spreekt dan de muziek, als BrugMedia vinden wij het erg mooi om partner te mogen zijn van KTK.''

  Johan van der Kolk, BrugMedia
 • 2012, 2013, 2015, 2016, 2017, 2019
  Nederlands Kampioen - Topklasse
 • 1989, 1993, 1997, 2001, 2005, 2013, 2017
  Gouden medaille - Wereld Muziek Concours

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE PARTNERS

Mogen wij u ook uitnodigen om ons te steunen en maatschappelijk betrokken te zijn?

[contact-form-7 id=”21954″ title=”KTK Partners”]