Kamper Trompetter Korps / Jong KTK  / Brass Collab Kampen / KTK Music Academy

Boekingen


Het KTK raakt je diep in je hart en laat je tegelijkertijd zien en horen hoe mooi muziek kan zijn.

Kenmerkend voor optredens van deze topshowband uit Nederland zijn de hoge intensiteit optredens en de muzikale impactmomenten. Gouden medailles op het World Music Concours en diverse nationale titels bevestigen de unieke status van deze showband. Ook de optredens tijdens optochten maken indruk op organisaties en het publiek.

Een aanstekelijk repertoire gecombineerd met een gedurfde, eigentijdse uitstraling geeft altijd een extra dimensie aan de unieke uitvoeringen van het Kamper Trompetter Korps. De band behoort tot de meest geboekte showbands van Nederland. De junioren van de vereniging, het Jong Kamper Trompetter Korps, brengen ook een unieke showproductie getiteld “Time Traveler”. In 2015, 2016 en 2017 wonnen zij (11-16 jaar) met deze unieke show de titel Nederlands kampioen.

Wilt u meer informatie over een van onze showbands of een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier hier onder en en onze manager zal spoedig contact met u opnemen.

Wij zijn het Kamper Trompetter Korps!


Onze korpsen boeken voor uw evenement?

Wilt u het Kamper Trompetter Korps op uw evenement? Bijvoorbeeld op een taptoe, in een optocht of voor een concert? Wilt u meer informatie hebben over de mogelijkheden? Gebruik dan onderstaand formulier. Vul deze in en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

 

DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ

Max. bestandsgrootte: 32 MB.