WIJ ZIJN…

De vereniging Kamper Trompetter Korps die bestaat uit de drie onderdelen; KTK, Jong KTK & de KTK Music Kidz. In Mei 1951 opgericht als Jeugd Verkeers Brigade van de plaatselijke politie en zich verder door ontwikkeld tot de huidige vereniging.

 

KAMPER TROMPETTER KORPS

Als oudste onderdeel van onze vereniging het hart van onze club. Uitgeroeid tot een vooruitstrevende showband die zich steeds opnieuw weet te vernieuwen. Een groep muzikanten met belevingen en passie die totaaltheater willen brengen.

ONZE VISIE

Het opleiden en ontwikkelen van talent en kwaliteit. Presteren met plezier op het hoogste niveau en het realiseren van verdraagzaamheid en doorzettings- vermogen. Wij voelen ons betrokken bij onze jeugd en investeren continue in een muzikale toekomst.

 

JONG KTK

Opgericht als kweekvijver maar uitgeroeid tot een volwaardig jeugdkorps. Jeugdig enthousiasme met een enorme drijfveer om te presteren. De onmisbare schakel in deze vereniging voor onze toekomst en de ontwikkeling van talent.

HET BELEID

Staat in dienst van onze visie. Als Kamper Trompetter Korps geloven wij in de kracht van samenwerking en het uitwisselen van kennis. Samen geven wij inhoud aan onze toekomst en de realisatie van onze visie. Wij zijn het Kamper Trompetter Korps.

 

KTK MUSIC KIDZ

De jongste telg in onze vereniging waar de energie en motivatie vanaf spat. Een unieke jeugdband met vlot repertoire dat aansluit bij belevingswereld van deze muzikanten in spé. Optreden voor het grote publiek en samen leren muziek maken.


 

ONZE VERENIGING


Muziek is een emotie die meeneemt naar een herinnering. Met die overtuiging brengen wij onze beleving.

Vandaag de dag is het zijn van een vereniging een uitdaging die wij niet uit de weg gaan. In onze individualistische samenlevingen, zoals de Nederlandse zijn we van mening dat we het verschil kunnen maken. Immers, onze roots liggen in de Jeugd Verkeers Brigade. Een initiatief van de toenmalig Commissaris van de politie te Kampen. Men wilde kinderen betrekken bij haar activiteiten en mogelijkheid tot opleiding geven in het na-oorlogse Nederland. Normen, waarden, doorzettingsvermogen en verdraagzaamheid waren belangrijke pijlers. Kortom, jeugd heeft de toekomst. De Jeugd Verkeers Brigade groeide uit tot een model initiatief die landelijke aandacht en navolging kreeg. Vandaag de dag zitten deze waarden nog steeds verankerd in onze vereniging. Het opleiden en betrekken van jeugd bij onze activiteiten zit ons als het ware in het bloed.

 

SAMEN ZIJN WIJ DE VERENIGING

Het zijn van een vereniging betekend luisteren en samen delen met elkaar. Een toekomst bouwen waar we samen aan werken. Tenslotte willen wij ervan overtuigd zijn dat we onze visie en kernwaarden erin herkennen. Als vereniging vragen wij dan ook het beste uit onszelf te halen. Ondanks dat het soms veel gevraagd kan zijn weten wij uit ervaring dat je uit succes voldoening kunt halen.

Uiteindelijk werken wij met passie en plezier aan de prestatie waaruit wij plezier halen. Het delen van een emotie en het creëren van een gezamenlijke herinnering is dan ook wat ons verbind. Immers, muziek is emotie en de meest universele taal boven alle continenten en culturen. Muziek is een beleving die je voelt en meeneemt naar een herinnering. Door er samen aan te werken kunnen wij er net zo goed voor zorgen dat het een mooie herinnering is. Tenslotte zijn wij samen de vereniging. Samen zijn wij het Kamper Trompetter Korps.