entertainment / evenementen

Wij zijn het Kamper Trompetter Korps


Video pagina met impressies

Het vermaken van publiek en het brengen van een beleving is wat ons al generaties lang verbind. Wie voor het Kamper Trompetter Korps kiest maakt een bewuste keuze voor entertainment en performance. Wij vormen tijdens evenementen een spectaculaire aanvulling op een bestaand programma. Bekijk eens een video zoals die op deze pagina gepost zijn en krijg een indruk van onze vereniging. Naast show en parades verzorgen wij ook exclusieve op maat gemaakte optredens. Wij denken graag mee over ideeën en  zoeken samen naar mogelijkheden.

Wij beschikken over professionals die ruime ervaring hebben op topevenementen. Bovendien zijn zij breed inzetbaar om aanpassingen te realiseren. Onze korpsen verzorgen optredens voor onder andere concert, podia en theater. Wie een keer heel wat anders wil op zijn evenement kan ook bij ons terecht. Wij gaan graag een uitdaging aan evenals vernieuwende ideeën. Denk eens aan een indrukwekkende opening voor een beurs of een originele act op uw bedrijfsfeest. Door het uiterste uit onszelf te halen willen wij het maximale presteren.


EVENT

Beurzen, bedrijfsfeesten, ceremoniële activiteiten of een presentatie. Verras ons met uw idee en wij denken graag mee over de mogelijkheden. Geef een extra dimensie aan uw event en boek ons.

PARADE

Een van onze specialiteiten! Tijdens optochten, corso’s en festiviteiten zal het publiek onder de indruk zijn van ons optreden. Wij voelen naadloos aan wanneer wij iets extra’s moeten geven.

PODIUM

Op zoek naar een podium voor uw bedrijf, event of organisatie. Het Kamper Trompetter Korps geeft u de mogelijkheid voor een statement en zal een blijvende indruk achterlaten.

SHOW

Sinds decennia zijn wij al toonaangevend en voortdurend op zoek naar vernieuwing. Met onze show laten wij zien dat we een complete beleving kunnen neerzetten.

CONCERT

Denk ook eens aan een popconcert of een samenwerking met een coverband. Wat is er nou mooier dan een swingende blazerssectie of een rockende percussion groep bij een concert.

THEATER

Meestal te klein voor een showband maar niet voor ons. Met enige voorbereiding kunnen wij ons aan de omstandigheden aanpassen en iets bijzonders realiseren.